Vise

” Despre ambitii, vise implinite si cele care cu siguranta se vor implini “

Acum pregatesc citeva roluri noi, este repertoriu in franceza, latina , italiana . Este o perioada in care este greu sa ma concentrez pe ceva anume. Si stiti vorba ceea,atunci nu reusesti, cauta sa fii mai ocupata si vei organiza totul. Si aici ma opresc..sa va povestesc. Ultima perioada a vietii mele a fost cu atitea intorsaturi , incit am avut impresia ca Dumnezeu ma pune la incercare . Cred ca fiecare dintre voi a avut asa trairi. Pai sa stiti ca , ele sunt benefice. Nu am cautat sa inteleg, sau sa ma tot chinui cu intrebari , am actionat. Eu insist sa ne zbuciumam , ca sa intelegem..

Sa intelegem ce vrem, de ce suntem in stare , cit de buni putem fi azi fata de ieri . Iar daca astazi te-ai trezit si deodata ai plinul cu energie , atunci sa stii ca Dumnezeu iti da o sansa sa actionezi.

Da, stiu ca vrem zona de comfort , parshiva , pasiva si nemiloasa , deosebit de cocolitoare si comoda . Si da, o accept si eu , atita timp cit viata te impune sa o accepti si sa stai in pat, acasa..mai nu la impletit. Dar asta e doar perioada , necesitate , etapa , sau in cel mai bun caz binecuvintare .

Si nu trebuie sa intelegeti de ce atunci? E important sa realizati acum. Acum este astazi .Astazi trebuie sa apucam visele , sa le tinem strins in mainele noastre. Sa nu permitem nimanui sa se dea cu parerea . Apropo de parere ,un alt moment care ma ajuta mult : nu cere si nu oferi pareri. Tu stii cel mai bine!

Luam si aruncam alte ginduri . Iar toata greutatea pentru inceput ,frica ..trebuie sa o suporti . O sa ma intelegi perfect, atunci cind o sa deschizi agenda si o sa-ti scrii , ce am , ce mi-am dorit, ce imi doresc acum , ce am obtinut ? aici o sa ai toate raspunsurile.