Uncategorized

Punctul de fericire maximă

Liberă 

M-am eliberat de frici. M-am eliberat de propriile complexe și frustrări care m-ă țineau prizonieră, m-am eliberat de sentimentul de obligație. Cum trebuie și cum e bine, bine pentru cine?

Am avut situații în care strigătul sufletului meu a fost atît de mare încît credeam că pur și simplu mă prăbușesc emoțional. Căzută, bulversată m-am ridicat, am iertat și am eliberat pe toți cei pe care i-am iubit. Am lăsat tot ce am avut. Sufletul meu a plîns ca să se trezească astăzi liber. Am lăsat și am sacrificat multe, am fugit din zona de confort și mi-am scuturat toate locurile prăfute din cap.

Acum sunt extrem de fericită și nu știu dacă echilibrată. Dar așa mă simt bine. Sa trăiesc orice moment cu intensitate și sa greșesc dacă trebuie. Sa știu și să accept că încă nu știu sigur ce îmi doresc, uneori)

Acum, sentimentul pe care îl am e doar de mulțumire pentru tot ce mi se întîmplă. Pentru că indiferent cît de greu nu ar fi, știu ca punctul de fericire maximă e tot ce trăiesc azi.

 

Published by olgabusuioc

Olga Busuioc was born in 1986 in Chisinau, Moldova. She attended the Stefan Neaga Music College and the G. Musicescu Music Academy. She then moved to Italy to continue her studies under the guidance of famous soprano Mirella Freni. She is the recipient of several prizes at prestigious international competitions. In 2011, she was the second place winner of Operalia in Moscow. She was awarded second prize at the International Competition Ottavio Ziino (2011) and a special prize at Belvedere Competition,Vienna (2012).

Leave a Reply

Your email address will not be published.