Uncategorized

Viața m-a învățat să ascult…

 

Tu pentru ce ești recunoscătoare astăzi?

” Eu, pentru momente, pentru oameni, pentru absolut tot ce mi-a oferit viața, chiar dacă asta m-a făcut să nu suport uneori realitatea și să mă arunc în extreme”

A spus Ea

El : ” M-am trezit într-o dimineață în Paris, am vazut-o și m-a luat valul nebuniei. Am crezut că pierd tot…”

 

Astazi vreau să cunoașteti o altă istorie… care să vă inspire, sau să vă dea de gîndit.

 

El stătea în fața ei, încercînd să ascundă cît de mult și-a dorit să o vadă și să-i poată vorbi. Ea a zis îmbrățișează-mă cel puțin să te simt mai aproape. Prin el trecea valul emoțiilor care cu greu erau controlate. Stiați că oamenii pierd atîtea, din cauza orgoliului, principiilor sau regulilor impuse tot de ei ?

Iată au trecut patru ani, iar timpul e cel mai bun judecător. Ea avînd acea încredere și eleganță în tot, avea delicatețea și vulnerabilitatea în exces. Iar asta o făcea ca el să o dorească, tot mai mult.

Dar lucrurile în viață se întîmplă cu sau fără voia noastră și nu întodeauna putem avea ce ne dorim. El a ajuns să se sufoce de la realitate, mințindu-se ani.

Realitatea era alta, noi oamenii știm sau nu știm să ne luăm destinele în maîni, revenim cu durere la ce ne dorim și fugim, pentru că asta îi va răni pe alții.

Aș vrea să fiți aproape de această poveste și poate să gasim un răspuns, sau poate nu ..

De ce oamenii aleg să trăiască viața pentru alții, iar alții aleg să o trăiască pe a lor fără să-i pese de alții ?

Nu știu cum e corect sau greșit, pentru că de fapt ce contează este să nu te minți singur pe tine. Pentru mine asta ar fi imposibil.

Deci doi oameni care se iubesc dar și-au legat destinele cu cei care le păstrează aparent echilibrul interior și e totul liniștit și bine. Toată lumea din jur e fericită, iar ce simt ei e undeva camuflat după umbrele realității.

Cele mai frumoase istorii de dragoste au rădăcini și sunt inundate în lacrimi și suferințe. Cele mai fericite femei au plîns nopți fără ca să le vadă nimeni. Cele mai încrezute femei, au avut cele mai mari frici. Cei mai de succes bărbați au fost complexați și ne-siguri pe ei. Cei mai iubiți sau simțit ne-iubițiti și folosiți. Pentru că așa e construită viața, să ne surprindă de fiecare dată.

Istoria acestor doi, nu are sfîrșit pentru că el o iubește ca în prima zi, iar ea nu poate să lupte cu asta, pur și simplu nu poate

Published by olgabusuioc

Olga Busuioc was born in 1986 in Chisinau, Moldova. She attended the Stefan Neaga Music College and the G. Musicescu Music Academy. She then moved to Italy to continue her studies under the guidance of famous soprano Mirella Freni. She is the recipient of several prizes at prestigious international competitions. In 2011, she was the second place winner of Operalia in Moscow. She was awarded second prize at the International Competition Ottavio Ziino (2011) and a special prize at Belvedere Competition,Vienna (2012).

Leave a Reply

Your email address will not be published.