Uncategorized

Liberă , echilibrată

Liberă , echilibrată

Lasati-mă să îmi dezgolesc sufletul , acum mai mult ca oricînd am nevoie.

M-am eliberat de frici prin textele pe care le scriam în avion , care mai apoi prindeau aripi prin muzică. M-am eliberat de propriile complexe si tot ce mă ținea prizonieră , pentru că pînă acum trăiam după reguli și eram practic obligată să fac poate ceea ce nu simțeam sau nu îmi doream. Am avut situații în care strigătul sufletului meu a fost atît de mare , încît credeam că pur si simplu mă prăbușesc emoțional. Căzută ,bulversată m-am ridicat , am iertat și i-am eliberat pe toți cei pe care i-am iubit .

Am lasat tot ce am avut,tot !

Sufletul meu rănit pînă la oase a plîns, ca să se trezească astăzi liber

Am lăsat și am sacrificat multe, am fugit din zona de confort și să știți că nici pentru un moment nu am avut dubii că astfel trebuia să se întîmple .

Acum sunt extrem de fericită și echilibrată. Trăiesc orice moment cu intensitate maximă. Extrem de inspirată știu sigur ce îmi doresc și plăcerea asta e de ne’descris.

Acum, sentimentul pe care îl am e doar de multumire pentru tot ce mi se întîmplă. Petru că indiferent cît de greu nu ar fi, știu care este punctul de fericire maximă !

Va imbratisez cu drag ,

Olga

1 septembrie 2018

Published by olgabusuioc

Olga Busuioc was born in 1986 in Chisinau, Moldova. She attended the Stefan Neaga Music College and the G. Musicescu Music Academy. She then moved to Italy to continue her studies under the guidance of famous soprano Mirella Freni. She is the recipient of several prizes at prestigious international competitions. In 2011, she was the second place winner of Operalia in Moscow. She was awarded second prize at the International Competition Ottavio Ziino (2011) and a special prize at Belvedere Competition,Vienna (2012).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *