Frici…altfel

 

..inveti …. inveti doar atunci  cind greseti ,

inveti din greselile altora ..cind incerci sa descoperi , sa faci ceva..sa schimbi ceva

Eu imi dau dese’ori intrebari. Si dese’ori viata ma pune in fata unor situatii in care trebuie sa ma zbat

Ca am impresia ca trebuie sa urc o stinca..si asta nu e deloc simplu.Nu stiu daca voi realiza vreo-data unde e virful,dar pina atunci continuu sa ma zbat…

Am inceput sa am imunitate la foarte multe situatii, am inceput sa imi pun intrebari si sa-mi dau raspunsuri .Sa stiu foarte bine ce imi doresc si cit de mult trebuie sa muncesc ca sa obtin tot ce cindva am visat.

Primul moment forte este organizarea ta, a programului tau si cel mai important , a relatiei personale si profesionaleAm inceput sa lucrez asupra mea.

Frica…

Frici,da ele sunt.Au fost multe cindva, tare multe.

Ele apareau in cele mai importante momente,responsabile,incommode,in fata a sute,mii de oameni,sau atunci cind de asta depindea viitorul meu.Si ce poate fi mai greu,decit sa treci peste tine ?Si acum am frici,doar ca le abordez altfel.Atitudinea mea s-a schimbat foarte mult,pentru ca viata mi-a aratat cite culori are,cit de diversa poate fi,cit de buna sau cit de rea poate fi cu mine.Iar eu am invatat sa accept.Sa ma bucur sau sa ignor ceea ce nu cred ca este util.Am invatat sa gasesc echilibru si locul ideal pentru sufletul meu.Am invatat sa ma bucur pur si simplu de viata.Sa iubesc  oamenii si situatii care ma fac sa descopar.

Cum lupt cu mine?da!cu mine,pentru ca in astfel de momentre trebuie sa realizezi clar,ca principalul dushman al fricii esti Tu

Exces de ginduri

the highest, truest expression of yourself

adevarata exprimare a ta,expresia care te va face sa urci rapid,acolo,unde te vei simti cel mai sigur

Conexiunea oamenilor…este atit de esentiala.

Noi suntem stapanii vietii noastre.Si daca  stam sa analizam,atunciputem realiza ca totul depinde de noi,de reactiile noastre la tot ce se intimpla in jurul nostru.

“emotiile “sunt cheia

 

 Intuitia

Trebuie sa te cunosti bine, trebuie sa ai incredere in intuitia ta.Sa stii ca e o forta incredibila

” Cele mai reusite decizii le-am luat datorita intuitiei “

Am avut intuitie  pentru oameni, puteam sa stiu cum sunt, fara ca sa-i cunosc foarte bine. Am avut intuitie pentru situatii,  pentru  ca inuitia imi spunea:  da,sau nu. Cred ca cel mai important sa stii sa iti urmezi instinctele.

 

Gratitudine

Eu ma consider binecuvintata,pentru ca am tot ce am.

 

Cine sunt?

cind am implinit 3 ani, parintii au fost nevoiti sa continue studiile,erau departe, bunicii mei au fost cei care m-au crescut si imi amintesc foarte bine cum bunica facea paine intr-un cuptor enorm, iar bunelul impletea cosuri ca sa le vinda la piata sa cumpere cite ceva de mincare pentru noi. Eu ma uitam la ei si imi dadeam seama ca , fericirea mea e tot ce ma inconjoara , pentru ca nu aveam jucarii si toata bucuria era sa petrec timpul in curte cu pisicile ,bobocii .Strabunica imi citea in fiecare seara aceiasi carte.Cred ca vati seama..imi amintesc cum dormeam cu ea pe un pat foarte ingust, dar era atit de cald si in siguranta .Uitindu-ma peste fereastra , stiam sigura ca nu sunt singura…

Singuratate

Singuratatea mea a venit cu timpul,cind timiditatea unui copil care practica cintat in gradina fara sa o auda nimeni .Veneau parintii la sarbatori,dar stiam ca maine iar voi fi singura.

Noi suntem parte dintr’un univers energentic, este ceva mult mai suprem ca noi .

 Credeti in coincidente? Nimic nu e intimplatorEu am o dorinta nebuna, sa ofer bucurie celor care merita.Fara a astepta ceva in schimb.Am invatat sa nu am asteptari de la altii si asa traiesc mult mai usor.Noi suntem un dar pe pamint,pentru ca existam:

-iubiti oamenii! Iubitiva pe voi! -Iubiti tot ce va inconjoara

ComunicatiStiti care e esenta comuncicarii?

  • energia dintre noi!Comuniarea este atit de esentiata ca sa descoperi sis a schimbi.Ea este de fapt descoperirea din mintea ta.

-ah, sa stii ca nu m-am gindit nici-o data la asta!

-da,asta e raspunsul

descoperire si schimbare.

Si am multe situatii,cind viata oamenilor din jurul meu se schimba.Cite o data dupa 11 ani traiti dupa reguli,care nu intodeauna functionau.

Noi oferim,

Avem raspuns? bine!

nu?- invatam din singuratate…din tot.

“Tu esti stapinul destinului tau”

Uneori poti sa realizezi lururi incredibile, atunci cind nu ai frici, nu ai dubii, pentru ca trebuie sa intelegi “ tu esti capitanul sufletului tau”

Reguli.Poate sunt reguli atunci cind viata ne da lectii…uneori prea mult, prea dur..alteori deloc, ascunsa in colt.

De la 7 ani,pina la 16 am inteles ca trebuie sa invat sa cresc , sa ma dezvolt, sa cunosc, sa construiesc in singuratate, sa ma motivez , sa lupt .

Mama m-a intrebat pe 25 iulie,exact cind implineam 7 ani,ce meserie o sa aleg? iar eu imi amintesc foarte bine,raspunsul:

  • Orice voi face ,vei fi mindra de mine!

Voi credeti in noroc?

Eu nu cred in noroc.. am oferit un interviu ceva timp in urma.. am raspuns cu toata increderea : nu cred in noroc……Pentru mine norocul este : a fi gata de intilnirea cu posibilitatile.Eu am mers de mina cu a asta, am fost gata sa  le intilnesc.Pentru mine,tot ce sa intimplat in viata au fost intilniri cu situatii. Am avut si am ambitii mari,iar dorinta enorma.

Scop

Cum sa intelegi ,e bine ?Ca de fapt, faci ceea ce poti face mai bine?

oamenii sunt raspunsul

– le esti inspiratie, pentru a face lururi frumoase, pentru a fi mai buni , pentru a gindi altfel ,pentru a schimba lucrurile in viata lor, si ea viata, la sigur va capata alte culori.

Iar asta e descoperirea si raspunsul meu:

“ scopul meu este – exemplu prin mine si  inspiratie pentru motivatia altora “Asta este ceea ce vreau sa fac toata viata.Sa inspir! prin muzica,  prin viziuni, prin mine..

Eu ma inspir de la altii  si inleg de fapt care este geniul altora,

de ce sunt  unici?

pentru ca inspira!

 

 

 

 

 

 

Published by olgabusuioc

Olga Busuioc was born in 1986 in Chisinau, Moldova. She attended the Stefan Neaga Music College and the G. Musicescu Music Academy. She then moved to Italy to continue her studies under the guidance of famous soprano, Mirella Freni. She is the recipient of several prizes at prestigious international competitions. In 2011, she was the second place winner of Operalia in Moscow. She was awarded second prize at the International Competition Ottavio Ziino (2011) and a special prize at Belvedere Competition,Vienna (2012).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *