Uncategorized

Hei necunoscut, bine ai venit

” Cine bate acum la ușa ta ? “

Eu ador oamenii

Savurez din experiențele pe care le învăț de la ei, dar cel mai mult ador schimbul de energie. Atît de mult mă încarc de la istorii, de la diversitate, spontanietate de la momente simple

  • Cît iți poate oferi un om? El iți dăruie cel mai important, dragostea. In maniera în care poate să ți-o ofere.

Dragii mei foarte curînd vă așteaptă ceva frumos.

O să vin cu istorii ..

Istorii despre personalități, oameni interesanți, cu istoriile și lecțiile lor de viață, care pe mine m-au făcut să-mi schimb radical felul de a primi și a percepe lucrurile.

Oameni care și-au construit destinele, care s-au prăbușit, s-au ridicat și au mers mai departe. Au cucerit continente și iată stînd la terasa casei, abia de luminată, undeva prin Barcelona, cu un pahar cu vin în mină și niste cașcaval pe masă, am descoperit destine și istorii incredibile.

Incredibile

… incomode, dar atît de inspiraționale, ah oamenii ăștia,nu știu ei cîte pot schimba.

Vă cuprind

Pe curînd

Published by olgabusuioc

Olga Busuioc was born in 1986 in Chisinau, Moldova. She attended the Stefan Neaga Music College and the G. Musicescu Music Academy. She then moved to Italy to continue her studies under the guidance of famous soprano Mirella Freni. She is the recipient of several prizes at prestigious international competitions. In 2011, she was the second place winner of Operalia in Moscow. She was awarded second prize at the International Competition Ottavio Ziino (2011) and a special prize at Belvedere Competition,Vienna (2012).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *